amy och projektarbete

4:e april ska det in. Jag citerar från min projektplan nu "The final receiving is 4/4-08 but I think mine will be done earlier." Hur dum var jag som skrev det? Usch.. det är inte särskilt kul. och jag fattar inte riktigt hur man ska skriva, eller under vilken rubrik och sånt. jag får fråga min smarta pojkvän sen när han har vaknat.

Men Amy Winehouse gör allt lite trevligare.

Grattis våfflan idag.

skivmässa

nu är jag nyligen hemkommen från skivmässan. hittade tre skivor jag gillade. lyssnar på en nu :) På torget hittade jag goda frallor också.

Om ett tag blir det påskmiddag hos familjen Eklund, med stor förväntan från mitt håll.

Igår hade Johan en lyckan inflyttningsfest med roliga människor och mycket skratt. Innan den drack jag och unge herr Eklund varsin blå drink, mycket lyckat.

hej bloggen

visst är det tråkigt när ens planering förstörs sådär?
vi skulle kolla på hockey, men hänga en stund innan.
gött då kan jag överraska min pojkvän lite..
nej, inget häng innan. för någon skulle handla påskmat med sin mamma.
jaja. hockey blir det väl hoppas jag.

än en gång försöker skolan döda mig, men jag tänker inte ge upp. knappt tre månader till friheten och turkiet :)

just nu: Scrubs

Jag förstår inte varför man visar samma säsonger hela tiden? Kan de inte bara bjuda på en ny?? Jag vill inte tröttna på det..

Nicko är kär i min klocka, för den blänker. Innan var han så "på" att den trillade ner på golvet. Detta hindrade inte den lille pippin, han följde med ner och avslutade vad han hade påbörjat.

Egentligen ska jag sy lite på min klänning men det tar sån fruktansvärd tid. Eller så ska jag plugga klimat, men jag är inte på klimat-humör, konstigt nog. Det är mycket som ska göras.

Idag var jag hur som helst på hockey i Smedjehov. Vi kollade på hockeymicke som spelade mycket bra med många hårda tacklingar. Jag tror dock att Johan tröttnade lite på mig och alla mina frågor. Någon som har en hockey for dummies jag kan få låna?

RSS 2.0