sol sol sol

Eftersom jag har världens längsta sovmorgon idag så gick jag ut för att få lite sol. Till min förfäran blåste det massor! och såklart var det pyttesmå moln som skulle täcka solen på min sovmorgon. Jag höll ut men gåshuden sa sitt och jag gick in igen. Nu bryggs det kaffe i köket, som en liten tröst.

Har ensemble sen, vid halv två. hoppas det går bra. jag är ju inte den grymmaste, men ganska säker på mina låtar för tillfället. 12/5 spelar jag och mina "vänner" i pb´s café. välkomna. OBS! Pauline måste komma.

ännu en helg

fredag: Kollade på Pheonix Harmony och Florence Valentine med Fredrik och Pauline.

lördag: bjuden på frukostbuffé, jobbade, åt lunch hos victor, fick reda på saker, åkte till Fredrik som allt muntrar upp mig. Vi åkte till hans föräldrar och kollade på körslaget. Deras roliga granne var där :)
Vi skulle ha uppesittarkväll med Happy Gilmore, men jag somnade. Förlåt Fredrik!

Idag har vi tvättat bilen med högtryckstvätt och dammsugare och allt. Jag rengjorde till och med med tops. INTE ILLA!

Bra helg. tredagarvecka i skolan nu. GÖTT! Sköna Maj, välkommen!

9.30 jag vaknar innan klockan

Idag vaknade jag en halvtimme innan klockan. kanske inte konstigt när den var ställd på 10.00

Jag drömde att jag var mitt i Days of our lifes. Om någon har sett det kan jag berätta att jag var i Diemras hus och att hans bror, Tony, var utanför och skulle skjuta mig och John. Otäckt.

Snart bär det av mot Huskvarna, där jag jag på esteternas musikal tillsammans med min klass och många fler. Tre timmar är ganska lång tid, får se om den är intressant. Mina förhoppningar är höga.

Förresten så har jag ätit glass nu! Sandwich, mums! Jag och Pauline åkte inlines i måndags och igår. I måndags testade jag även "gymmet" som bestod av en cykel, någon multimaskin och ett hantel-set där den tyngsta vägde 1.5 kg.

SM-guld

Lyckan var total när vi åkte runt i stan efter matchen! Folk tutade och skrek, vi fick en löpsedel genom öppen ruta. Härligt med gemensam lycka. Det pirrade i min lilla mage!

Kul förmiddag på jobbet dagen efter, vi jönköpingsbor hade något annat att prata om än vädret.

Söndagen bjöd på helt underbart solsken. Jag och min sötnos plcokade vitsippor och bar oss av mot hans föräldrar för att äta grillat. MUMS! När han senare tog en springrunda åkte jag med en bit på inlines.

Jag var nere på stan en sväng med Jelaine innan idag. Hon pumpade mina cykeldäck, jag beställde smycken till balen av min favorit-guldsmed. Midnattsblå stenar och själva halsbandet är i mässing, örhängen till i samma färger. Han är världens sötaste! Eftersom jag har svarta handskar blir det inget armbänd. 
 Sen så prövade jag en vit klänning till studenten som jag ska ner och köpa om en liten stund. Den är virkad men väldigt enkel, 365 sunshine.

Senare idag ska jag åka lite inlines med Pauline, utmed vätterstranden kanske. Om det inte blåser för mycket.


hej torsdag

varför är du så tråkig? här sitter jag och har inte särskilt mycket att göra.

jag skulle kunna dra ner på stan, men jag vill inte slösa pengar.
mina bästa vän är lite halvsur på mig så henne vågar jag inte ringa.
min pojkvän ligger och sover.
min bror är i skolan.
oj vad jag klagar.

kanske ska lyssna på den där skivan jag fick.
kanske ska städa lite.. nee.
åka lite inlines.

ledig!

jag gillar torsdagar. för från och med nu är jag alltid ledig på torsdagar. de e gött.

fick deklarationen idag, istället för restskatt som jag gått och oroat mig över fick jag en härlig återbäring.
detta ska jag fira med pauline på stan.

lyssnar nu på faultline - your love means everything, konstig skiva. lite mystisk på nåt vis. köpte den för att chris martin är med lite. den är creepy.

om tjugo minuter ska jag dra till pauline, så jag ska nog sätta igång med saker nu.

jaja

För första gången i mitt liv fick jag i söndags lämna av mina käre pojkvän på gubbdagis och själv kolla på skor. Det kändes mycket bra. När jag hade kollat färdigt så hämtade jag honom på Cleas Ohlsson.

Projektrapporten är sånär på klar och likaså Malaysiaredovisningen. SKÖNT! I eftermiddag kommer hans föräldrar hit och dricker kaffe, kanske vågar de testa noisettesyrup. Vi får helt enkelt se!

Fick dessutom skjuts av Tommy i den guldiga ådin till Taberg, inte illa!

RSS 2.0