apeoj aepfj

hej.

julgranen är pyntad. mamma gillar visst inte julen...

det finns så mycket jag ogillar. tex skor med märket lacoste, extremt fula allihop. killar som stinker parfym och stirrar på allt med bröst på bussen. varför kan man inte sätta sig brevid någon på bussen? varför sitter alla i varsitt säte? är inte det lite otrevligt?

oh holy night. jag och filip. yes.

jul jul jul

idag var det fullt med intriger på jobbet. en beirut som vill ha dörren öppen, en inge pling, lovvan och lisbeth som vill ha den stängd. Beirut vann på något väldigt konstigt sätt. jag fick mjölk i kaffet också, men var tvungen att skaffa mig mjölken själv, för det går ju inte att dela med sig. julklapp fick jag också, chefen slog på stort och gav mig en sån där riktigt stor kartong med merci-choklad, som jag och mina föräldrar tjuvsmakade på till kaffet samtidigt som vi tittade på du är vad du äter.

mycket tjat om köttfärsen bland de äldre förresten. en del bryr sig inte en del är förfärade.

idag var jag tvungen att ringa mamma eklund för att lära mig hur man gör köttbullar, de blev inte lika goda som hennes... nästa gång måste jag våga krydda lite mer. god damn it.

nu är frågan vad jag ska göra tills han ringer. jag borde städa mitt rum men den rätta känslan infinner sig inte..

äntligen

jag har fått sova ut. när klockan ringde stängdes den automatiskt av utav mig. när telefonen ringde kunde jag bara säga "mm... m... jag är trött" när den ringde en halvtimme senare sa jag undefär samma sak.

sen hade jag en sån där mardröm som fortsätter även om man vaknar.

om ungefär en timme tänkte jag bege mig till skolan och lära mig om social psykologi, även spela lite piano. nice!
men först frukost.

rubriken fick inte bestå av enbart blanktecken

nu är han på väg till jobbet och jag får sova ensam.

idag insåg jag en sak. anledningen till att man har rök på konserter är för att man ska se allt ljus bättre. sen undrar jag också hur man kan ha mage att ge SIG SJÄLV tre stycken långa solon på en konsert.

jag tänkte att jag ska tänka över livet genom att avnjuta en rostad macka med något gott på, om det nu finns hemma. vilket leder till en annan grej jag undrar över. varför tycker man aldrig att man har något gott hemma? varför är brödet hos fredrik jättegott där, men inte alls frestande här? fast att det är precis samma bröd? varför är emelies philadelphia ost godare än våran? hur kan det komma sig att jag gillar toast hos oliver men inte här?
men värst av allt: varför kan jag inte dricka mjölk på andra ställen än hemma?

kommer jag verkligen kunna sova med alla dessa frågor i huvudet? dunno..

Första inlägget

känns bra med en alldeles ny blogg. all skit är härmed officiellt borta.

snart är det jul. helt underbart. för första gången i mitt liv har jag kunnat köpa lite vettiga julklappar.

snart ska jag iväg till gruvan och hacka ut lite diamanter åt svenska folket.

see ya


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0